• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Recenzie carte #1: „Oh. My. Gods.” de Tera Lynn Childs

Detalii despre carte

Autor: Tera Lynn Childs
Titlu: Oh. My. Gods
Serie: Oh. My. Gods.: Oh. My. Gods., Goddess Boot Camp
Editura: Dutton Juvenile

Despre:

Când mama lui Phoebe se întoarce din Grecia cu un nou soț și planuri să se mute pe o insulă în marea Aegean,ultimul an la liceu plănuit de Phoebe se duce pe apele sâmbetei. Acum în loc de a se bucura de câștigul unui sezon de alergare bun  și de a plănui următorul an la colegiu cu prietenele ei,Phoebe încearcă acum să supraviețuiască Academiei. Dacă nu era de ajuns că era nouă în școală ea află că toți colegii ei sunt descendenți din Zei Greci. Când alergi împotriva colegilor cu superputeri, când ai de a face cu o soră descendentă din Hades și când te îndrăgostești de un băiat care este literalmente un zeu drama ia proporții mitologice.

(Traducerea în limba română a descrierii cărții este luată de pe blogul Umbra Dragostei)

Părerea mea:

Deci după cum ați putut citi în descriere, est vorba de Phoebe, o adolescentă a cărei mamă se recăsătorește. Phoebe credea că asta e rău, dar ce urmează să afle o facă să creadă că există și lucruri mai rele. Trebuie neapărat să spun că aceasta este prima carte citită în limba engleză. Și nu are un limbaj chiar atât de greu și se citește destul de ușor. Nu este nici o carte groasă, deci nu vă ia mult timp.

Este o carte amuzantă, interesantă și cu unele întorsături de situație, parțial neașteptate. Cel puțin așa a fost pentru mine. V-aș explica de ce sunt ”parțial”, dar aș cam da spoilere .

Nu știu cât de mult v-a convins recenzia mea ( nu prea mă pricep la chestii d-astea ), dar sper că îi veți acorda o șansă și o veți citi, deoarece chiar merită.

Citate:

„              I feel like I’ve missed something again, like I should thank him for undoing the rotten thing he did in the first place. Like he’s pushing me away and pulling me in at the same time.
And I thought girls were supposed to be the complicated ones.”

„Closing my eyes, I wonder what she’ll forget to tell me next? First, the whole immortal thing. Now, the once-a-week grocery shopping thing. Maybe next I’ll find out Alexander the Great is coming back to life and bringing his army to dinner.”

”- You can’t always choose who you fall for.
– Exactly.
– Don’t worry. She sounds upbeat and I’m relieved that she’s not casting me away just because my heart has bad taste. Eventually he’ll break your heart and maybe Troy and I will be there to glue the pieces back together. That’s a cheerful thought.”

Rating: 4/5

Reclame
Articol anterior
Lasă un comentariu

3 comentarii

 1. Ce taree!!:X:X:X:X:X:X E bine.Acum stiu putin mai multe detalii:-? Tre sa ma apuc si eu sa o citesc. Dar dupa examenele alea cretineX(

  Răspunde
  • Nu-ți face griji… După ce scapi de examene, o să stau pe capul tău să citești cartea. Este genială:x

   Răspunde
   • :)) Multumesc pentru evertizare:)))
    Glumesc. Nu tre sa stai pe capul meu pentru ca sigur ma apuc eu de e :-j

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: