• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Recenzie carte #8: „Născută la miezul nopții” de C.C. Hunter

Detalii despre carte

Autor: C.C. Hunter
Titlu: Născută la miezul nopții
Titlu în original: Born ar midnight
Serie: Shadow Falls: Născută la miezul nopții, Trezită în zori de zi, Taken at Dusk, Whispers at Moonrise, Chosen at Nightfall
Traducator: Alexandra Mușat
Editura: LEDA

Descriere:

Într-o seară, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.
Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.
Deşi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…

Sursa: Grupul Editorial Corint

Părerea mea:

Păi doar citind descrierea și v-a captivat, nu? Vă spun că această carte este genială. Replicile și situațiile amuzante, misterul și romanța fac într-adevăr casă bună împreună, iar aceste elemente se regăsesc din plin în „Născută la miezul nopții”.

Pe mine una această carte m-a fascinat de la prima pagină până la ultima, chiar mi-a părut rău când am terminat-o și-mi doream mai mult. Kylie este chiar excepțională și am îndrăgit-o din prima clipă. Dar asta  nu e tot… Kylie este implicată într-un – cum altfel? – triunghi amoros. Și dacă vă gândiți că îi va fi ușor de ales, ei bine, uitați de acest lucru. Este imposibil să nu te îndrăgostești de băieții ăia și să nu te vezi pus în aceeași situație ca și Kylie… O alegere foarte,  foarte dificilă.

În momentul în care Kylie a fost trimisă la Shadow Falls și a aflat adevărul, ați crede că ar trebui să dea uitării viața ei anterioară, dar protagonista noastră încă ține legătura cu prietena ei cea mai bună și chiar încearcă să o ajute și să o sprijine când află ceva despre ea. Și asta nu e tot – încep să semăn cu Teleshopingul – între Kylie și noile ei colege se leagă o prietenie strânsă.

Eu una recomand această carte din toată inima tuturor cititorilor împătimiți ai supranaturalului și nu numai. Vă va fi imposibil să nu îndrăgiți această carte pentru tot ceea ce are și pentru complexitatea ei. Nu veți regreta!

Rating: 5/5

 

Reclame
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

2 comentarii

 1. Am primit această carte acum vreo două zile, însă nu am avut timp s-o citesc. Având în vedere că atât tu, cât şi alte persoane aveţi o părere foarte bună despre ea, îmi voi face timp s-o citesc chiar astăzi. 😀

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: