• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Recenzie carte #11: „E ușor să te iubesc” de Tammara Webber

Detalii despre carte

Autor: Tammara Webber
Titlu: E ușor să te iubesc
Titlu în original: Easy
Serie: Contours of the Heart: E ușor să te iubesc, Breakable
Traducator: Cristina Jinga
Editura: Epica

Descriere:

Jackie este o fata frumoasa, este la colegiu, de trei ani are un iubit admirabil si i se pare ca viata e usoara si viitorul ii zambeste. Fara veste, iubitul o paraseste pentru ca vrea sa incerce ceva nou, iar durerea despartirii o face sa nu mai ajunga la cursuri si sa fie la un pas sa piarda examenul si anul. Scapa ca prin urechile acului dintr-o tentativa de viol, parintii ii spun ca se duc la schi atunci cand hotaraste sa vina si ea acasa in vacanta… De unde sa inceapa sa se refaca? De n-ar fi prietenii, s-ar prabusi. Pas cu pas, ei o ajuta sa mearga mai departe. E ca intr-un joc, ii vor spune ei si o vor invata ca este destul de puternica pentru a supravietui.

Părerea mea:

Oficial și cu toată sinceritatea din lume, declar că aceasta este de departe una dintre cărțile mele preferate.

Știu că deja ați auzit destul de multe laude la adresa ei, și pe bună dreptate. Nici nu-mi găsesc cuvintele să vă spun cât de grozavă este cartea și cum vă veți îndrăgosti de ea de la primele cuvinte.

Cartea abordează un subiect foarte sensibil cu care, din păcare, se confruntă destul de multe persoane, anume violul. Acest lucru oribil afectează și persoanele care au trectu direct, dar și indirect prin această nenorocire. (Veți înțelege mai bine ceea ce vreau să vă spun după  ce veți citi cartea. Acum nu vă spun prea multe pentru că nu vreau să vă dau spoilere.)

Dincolo de partea realistă a căărții și de subiectul sensibil abordat, avem situații amuzante, emoționante, tensionante, trecât cititorul printr-o multitudine de stări emoționale.

Personajele sunt extrem de bine conturate și reprezintă diferite tipologii umane dând un plus relismului poveștii. Fiecare dintre protagoniști are povestea lui și atât acțiunile lor, cât și atitudinea lor sunt în concordanță cu evenimentele prin care au trecut. Antagonistul este… nesuferit (doar e antagonist, nu?), dar se pune un oarecare accent și pe el.

Vă recomand cu toată căldura, sinceritatea și seriozitatea din lume să citiți această carta. Merită toate laudele din lume și cele mai frumoase cuvinte la adresa ei.

Rating:

5+/5

Reclame
Articol următor
Lasă un comentariu

Un comentariu

 1. Wrap-up | August | Reading with my soul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: