• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Recenzie – „Iubește-mă în fiecare seară” de Lisa Kleypas

Detalii despre carte

Autor: Lisa Kleypas
Titlu: Iubește-mă în fiecare seară
Titlu în original: Tempt me at twilight
Serie: The Hathaways: La miezul nopții vei fi a mea, Iubește-mă în zori, Iubește-mă în fiecare seară, Până dimineață, căsătoriți, Beatrix
Traducator: Lucia Ostafi-Iliescu
Editura: Miron

Descriere:

Poppy Hathaway își iubește familia neconvențională, deși ea își dorește normalitate. Apoi soarta conduce la o întâlnire cu Harry Rutledge, un enigmatic patron de hotel și un investitor cu sănătate, putere și o viață ascunsă periculoasă. Când flirtul lor compromite reputația ei, Poppy șochează pe toată lumea acceptând propunerea lui – numai ca să afle că noul ei soț își oferă pasiunea, dar nu și încrederea.

Harry era dispus să facă orice să o câștige pe Poppy – mai puțin să-și deschidă inima. Întreaga lui viață, el a ținut lumea la lungimea brațului său… dar pătrunzădoarea și seducătoarea Poppy cere să fie soția lui în fiecare mod care contează. Totuși, cu cât dorința dintre ei crește, un dușman pândește în umbră. Acum dacă Harry vrea să o țină pe Poppy alături de el, va trebui să făurească o legătură adevărată între corpul și sufletul lui, odată pentru totdeauna.

 

Părerea mea:

Dacă ați citit recenzia mea de la „Iubește-mă în zori” știți deja cât m-a enervat încăpățânarea aia a lui Kev Merripen. Dar pe cât m-a enervat încăpățânarea lui Kev, pe atât mi-a plăcut determinarea lui Harry de a o avea pe Poppy și de a se căsători cu ea.

Și ce mi-a plăcut cel mai și cel mai mult, a fost întâlnirea lor. Deși Poppy și familia ei au tot venit și au plecat de la hotelul lui Harry timp de trei ani, ei s-au întâlnit abia acum într-un mod foarte amuzant – ar trebui să-i mulțumim pentru multe lui Dodger (sconcsul lui Beatrix).

Poppy ar fi trebuit să se căsătorească cu Michael Bayning, dar datorita unei mici intervenții a lui Harry Rutledge și a lașității lui Michael, acea posibilă nuntă nu mai are deloc loc. Și cum Harry nu lasă nimic la voia întâmplării va face tot posibilul ca Poppy să se căsătorească cu el. Chiar dacă toată lumea o sfătuiește pe Poppy să refuze cererea în căsătorie a lui Harry, ea acceptă.

Este o poveste foarte frumoasă în care „prințesa” în loc să se îndrăgostească de „prinț” alege deliberat „balaurul”. Harry este un bărbat cu un trecut misterios și absolut deloc blând,care și-a pus amprenta asupra lui. Cum va reacționa el la felul de a fi a lui Poppy și la dorința ei de a face parte dintr-o familie, veți afla numai citind „Iubește-mă în fiecare seară”.

Rating: 4.5/5

 

Reclame
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

 1. Recenzie – „Până dimineața, căsătoriți” de Lisa Kleypas | Make This Go On Forever
 2. Recenzie – „Beatrix” de Lisa Kleypas | Writing with my heart
 3. Recenzie – „Până dimineața, căsătoriți” de Lisa Kleypas | Writing with my heart
 4. Recenzie – „La miezul nopții vei fi a mea” de Lisa Kleypas | Writing with my heart
 5. Recenzie – „Iubește-mă în zori” de Lisa Kleypas | Writing with my heart

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: