• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Recenzie – „Păcatele vicontelui Sutherland” de Samantha James

Detalii despre carte

Autor: Samantha James
Titlu: Păcatele vicontelui Sutherland
Titlu în original: The sins of viscount Sutherland
Traducator: Adela Crăciun
Editura: Alma (Litera)

Descriere:

Claire Ashcroft are un motiv bun să-l disprețuiască pe vicontele Grayson Sutherland. Un bărbat extrem de imprevizibil și cu o reputație înspăimântătoare, Sutherland este responsabil pentru moartea unei persoane dragi ei, care i-a lăsat o durere sfâșietoare în suflet. Dacă ar putea, l-ar ucide. Însă planul pe care îl pune la cale este mai subtil – își va folosi farmecele ca să-l facă să plătească pentru crima lui. Și imediat ce el se va îndrăgosti nebunește de ea, îi va frânge inima vulnerabilă.

Însă Claire este o tânără inocentă, care nu știe nimic despre cum merg lucrurile în înalta societate, iar fascinația pe care o exercită nobilul experimentat o va lua prin surprindere, făcând-o să uite de tot… în afară de pasiunea copleșitoare care-i ia sufletul în stăpânire. Iar, în final, va fla cu uluire că planul ei a funcționat… mult prea bine.

 

Părerea mea:

Dupa descriere pare o carte buna, nu? Păi să știți că este.. bine cu mici excepții. Mi-a plăcut cum a decurs povestea și că mi-a dat peste cap imaginea pe care mi-o formasem în cap înainte să citesc cartea.

Adică te-ai aștepta ca Claire să se descurce și să-l aducă pe Gray la picioarele ei într-o clipită. Este frumoasă, hotărâtă, deșteaptă, motivată… dar toate astea se duc pe pustii când îl întâlnește pe Gray în prsoană. Și încearcă să mențină o imagine a ei fără să mintă prea mult, dar oare cât înseamnă cu adevărat prea mult?

Dar asta nu este tot. Pe măsură ce încep să se cunoască mai bine parcă tot mai mult nu se „suportă” și se ceartă întruna. Aproape orice discuție a lor se termină cu un ton mai sus și cu unul dintre ei cu nervii întinși la maximum. Și asta e bine pentru mine deoarece îmi plac tare mult relațiile astea de ură-iubire. Dar, după cum spuneam mai devreme – știți aia despre micile excepții? – ei bine, ce e prea mult strică, așa că având în vedere că mereu se certau, ajung să exaspereze cititorul.

Și ceea ce mi s-a mai părut un neajuns a fost stilul autoarei de a scrie. Adică a avut o idee genială de la care a pornit, a continuat-o superb, dar parcă totuși prea grăbit. Prea trecea de la o acțiune la alta fără prea multe vorbe, fără prea multe detalii și parcă îți era greu să urmărești chiar tot ce se întâmpla.

Dar cu toate astea, recomand cartea. O lectură ușoară, rapidă, nu ai nevoie de mult timp ca să o termini și nu-ți vine greu să o înțelegi.

Rating: 3/5

Reclame
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

2 comentarii

 1. Hmmm acuma regret ca nu mi-am cumparat-o.

  Răspunde
 1. My bookcase is getting bigger (5) | Make This Go On Forever

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: