• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Recenzie – „Tangled beauty” de K. L. Middleton

Detalii despre carte

Autor: Kristen Middletn
Titlu: Tangled beauty
Serie: Tangled: Tangled beauty, Tangled mess
Editura: CreateSpace Independent Publishing Platform

Descriere:

Sinclair Jeffries a crezut că știe în ce se bagă când prietenul ei caraghios, gay, Jesse Eddington a rugat-o să pretindă că este iubita pentru petrecerea aniversară a părinților lui de la Plaja Huntington. Asta până l-a întâlnit pe Reed, fratele mai mare, sexy ca naiba al lui Jesse și ea sfârșește prin a primi mai mult decât s-a aștetat.

Reed Eddington a crezut că viitorul lui este sigur până a întâlnit-o pe Sinclair, așa-zisa „iubită” a fratelui său, dar tensiunea sexuală puternică între cei doi este greu de ignorat. Urmărindu-le șiretlicul de pe margine, el își dă seama că vrea să descopere mai mult decât mica lor fațadă amuzantă.

Datorită conținutului sexual și subiectului puternic, această carte este recomandată pentru vârste 18+

Părerea mea:

Am luat cartea asta din pură întâmplare, pentru că am găsit-o gratis pe Amazon și m-am gândit că ar fi o bună alegere pentru o lectură ușoară de relaxare. Nici că puteam s-o nimeresc mai bine.

Deși am văzut destul de multe păreri negative – asta după ce am citit cartea – mie tot mi-a plăcut foarte mult. Într-adevăr nu avem personaje complexe și nu vedem o evoluție foarte mare la ele, dar acțiunea cărții nu-ți permite să te plictisești. Iar situațiile prin care trec personajele și replicile pe care și le pasează sunt foarte amuzante. Și autoarea a știu să introducă numai bine și niște momente tensionante, numai bune să te țină cu sufletul la gură.

Spuneam mai devreme de personaje; chiar dacă nu sunt cele mai grozave, tot mi-a fost ușor să le îndrăgesc. Adică Sinclair deși a trecut printr-o dezamăgire în dragoste și a fost înșelată, nu stă acum să bocească ca proasta, și-a revenit și a devenit mai puternică. Iar Reed, oricât de playboy ar fi el, totuși crede că atunci când ai o relație serioasă, trebuie să fii fidel. Și Jesse, doamne l-am adorat pe tipul ăsta. E atât de amuzant și de plin de viață, încât e molipsitor. Desigur am avut și personaje pe care le-am îndrăgit mai puțin – sau chiar deloc – cum ar fi părinții lui Reed și Jesse (în special pe tatăl lor), iar Sela, logodnica lui Reed, este absolut detestabilă. Și n-am cum să nu-l menționez și pe Michael, un personaj surpriză, pe care autoarea ni-l prezintă, dar totuși e surpriză – ca să aflați mai multe, trebuie să citiți.

Deși are mai bine de 250 de pagini, nu este o carte complicată și încărcată și se poate citi foarte repede. Și totuși, nu vă pot spune mai multe pentru că nu vreau să vă stric plăcerea de a citi cartea. Recomand Tangled Beauty tuturor fanilor genului new adult care vor să se relaxeze cu o carte simplă, dar frumoasă.

Rating: 4/5

Reclame
Articol anterior
Lasă un comentariu

9 comentarii

 1. Wow,vreau sa o citesc neaparat!Foarte frumoasa recenzia!Si tu ma omori cu zile,mai ales cand postezi postul cu tema nou in biblioteca.

  Răspunde
  • Cred că la cât ne-am omorât noi între noi am ajuns să fim stafii :))
   Și stai să vezi și a doua carte din serie. Este superbă. Plănuiesc să citesc toate cărțile lui Kristen Middleton aka K.L Middleton.
   O să postez în curând și la rubrica aia 😀 (În fine, în curând însemnând pe la sfârșitul lunii :)) să văd dacă-mi mai iau ceva de ziua mea 😀 )

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: