• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 213 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Allegiant – 2 părți

Mai țineți minte că acum ceva timp vă spuneam că avem și datele oficiale de lansare ale celorlalte 2 filme din serie (Insurgent și Allegiant) și totodată am făcut și o observație; mă bucuram că Allegiant va fi un singur film și nu va fi împărțit în 2 părți ca altele (Harry Potter, Twilight, The hunger games). Se pare că m-am bucurat prea repede pentru că producătorii s-au răzgândit și vom avea Allegiant part 1 și Allegiant part 2 – desigur, la diferență de 1 an între ele. Deci prima parte va apărea pe 18 martie 2016 și a doua parte va apărea pe 24 martie 2017.

Mda, ce pot să spun? Uraa! *sarcastică*. Nu înțeleg de ce împart cartea în 2 filme. De fapt, înțeleg. Vor mai mulți bani, așa că au găsit ei o soluție, dar pe mine una mă deranjează. Bine, încă n-am citit Allegiant, dar nu cred că este atât de încărcată încât să fie nevoie de 2 filme pentru a fi ecranizată.

În fine, va trebui să mă obișnuiesc cu ideea și să aștept filmele. Pentru că fie că-mi convine, fie că nu, tot le voi vedea când vor apărea în cinema.

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: