• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 213 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Cover reveal

A fost dezvăluită coperta celui de-al șaselea – și ultimul – volum din seria Bloodlines, spin off-ul seriei Academia Vampirilor. Pe mine una nu mă impresionează coperta atât de tare. Adică dacă n-aș ști că face parte din seria Bloodlines și că este scrisă de Richelle Mead și aș vedea pur și simplu coperta pe raft în librărie, nu m-ar atrage cu nimic.

Totuși, având în vedere că este o carte scrisă de Richelle Mead, cu siguranță o voi cumpăra și abia aștept să apară ca să pot citi și eu în sfârșit seria.

Sydney Sage este un Alchimist, un grup de oameni care se ocupă cu magia și creează o punte între lumea oamenilor și a vampirilor. Ei protejează secretele vampirilor – și viețile oamenilor.

După ce relația lor secretă este dezvăluită, Sydney și Adrian se văd nevoiți să facă față atât furiei Alchimiștilor, cât și a Moroilor. Când viața cuiva pe care amândoi iubesc este pusă în pericol, Sydney riscă totul pentru a prinde un dușman de altădată. Între timp, Adrian seste prins într-un puzzle  care poate deține cheia unui secret șocant despre magia spiritului, un secret care ar putea zdruncina întreaga lume a Moroilor.

 

Reclame
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: