• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

I simply love it :x (9)

Wow, mult timp a mai trecut de când am postat ultima oară în cadrul acestei rubrici. Dar azi mi-am amintit de ea în timp ce ascultam ceva absolut genial!

Când urmăresc un film, pe lângă jocul actorilor, scenariul și câteva mici aspecte ce țin de filmare (cadre, montaj, sunet), mai sunt atentă și la coloana sonoră, pentru că, să fim serioși, muzica face parte din viața noastră de zi cu zi. Fie că vrem, fie că nu tot ascultăm o melodie sau o parte din ea zilnic.Iar eu spun cu mâna pe inimă că fără muzică nu aș putea trăi (și nu este o exagerare).

După cum proabil știți deja, când vorbim despre muzica dintr-un film putem face referire la soundratck-uri sau la score (nu știu exact care ar fi termenul în română, așa că voi rămâne la cel în engleză). Soundtrack-urile sunt cântecele care au versuri și sunt interpretate de tot felul de artiști unii cunoscuți, alții mai puțin, iar score-ul reprezintă linia melodică – cea care se aude câteodată pe fundal și de care de multe ori nu luăm seama, dar ea creează o atmosferă mai bună și te ajută să simți mai bine ceea ce vezi în film.

Ei bine, acum vreau să vă prezint un score de care sunt obsedată, și anume cel de la Divergent. L-am ascultat de nenumărate ori, întreg, chiar dacă are 1 oră și jumătate. Este superb din punctul meu de vedere și-mi place că uneori e mai alert, alteori ceva mai lent și îmi place cum trece de la o stare la alta, pur și simplu mă calmează, mă energizează, mă bine-dispune și îmi creează senzația că aș fi și eu în film. Iar de fiecare dată când îl ascult, îmi vine să mă uit din nou la film.

Sper ca și cel de la Insurgent să fie cel puțin la fel de bun ❤ .

Reclame
Articol anterior
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: