• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Anunț important!

Să vă spun că nu am mai postat pe blog de-un car de ani este ca și cum aș spune că Soarele răsare de la Est. Vă spun sincer că nu am nicio scuză, vina-mi aparține în totalitate deoarece am încercat să fac cât mai multe lucruri și în cele din urmă nu am făcut nimic bine. Și nu este prima oară când fac greșeala asta, dar nu știu când o să mă învăț minte.

După cum v-am spus acum ceva timp, m-am apucat și de Booktube și mi-am făcut un canal pe YouTube, începusem să urc acolo niște video-uri. Și a mers bine o perioadă… până când n-a mai mers. Iar acum în ultimele săptămâni am încercat să urc un video la timp și mi-a fost cam greu. Însă în acest weekend s-a întâmplat ceva, am încercat să editez un video și pentru asta am stat aproape toată ziua de duminică pentru că-mi dădea multe erori, trebuia s-o iau de la capăt și când am văzut că s-a făcut seară și nu terminasem, am închis totul și am luat o decizie.

Având în vedere că laptopul meu dă semne că nu mai e în stare să facă multe, renunț la Booktube. Nu pot să țin în paralel facultatea, cu jobul, cu blogul și cu booktubing-ul, unde mai pui că ar trebui să am și timp de citit pentru a avea ce să filmez?

Sunt șanse destul de mari să mai urc din când în când un video cu un tag sau ceva de genul, în rest, recenziile, wrap up-urile și book haul-urile le voi posta pe blog. Așa mă voi putea concentra mai mult pe blog, mai ales că mi-e mult mai ușor să scriu articole, să răspund la mesaje/comentarii (lucru pe care nu l-am făcut în ultimul timp) chiar și atunci când sunt pe drum.

Decizia asta nu este definitivă, plănuiesc să revin la Booktube, dar asta când voi reuși să-mi iau un alt laptop pe care să-mi fie mai ușor să editez un video.

Așadar în curând îmi voi dedica în totalitate timpul liber blogului, o să mă vedeți mai des pe aici. Pregătesc și niște recenzii pentru voi, deci ne „revedem” curând.

Reclame
Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: