• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Wrap-up | August

În luna august am reușit să citesc 8 cărți și sunt destul de mulțumită de număr. Luna august a fost mai mult luna continuărilor, am reușit să termin două serii (Fall Away de Penelope Douglas și Familia Mackenzie de Linda Howard), am citit și continuările unor serii din care încă mai au rămas câteva cărți pe care trebuie să le citesc, am și început o serie nouă, dar am citit și o carte de sine stătătoare. Totodată, luna august a fost și una mai romantică, pentru că am citit numai cărți romantice (contemporane sau istorice) și new adult.

Falling away de Penelope Douglas

Am ajuns în sfârșit să citesc și povestea lui Jax, fratele lui Jared, și alui K. C., cea mai bună prietenă a lui Tate. Deși ne-am tot întâlnit cu cele două personaje de-a lungul seriei, nu prea am avut ocazia să le cunoaștem mai bine până acum. K. C. nu a fost personajul meu preferat din serie, în timp ce de Jax mi-a plăcut tare mult și abia așteptam să aflu mai multe despre el, însă mare mi-a fost mirarea când, după ce am terminat Falling Away, parcă mai mult mi-a plăcut K. C. decât Jax. Oricum, mi-a plăcut tare mult cartea, poate cu excepția unei scene, unde mi s-a părut că autoarea a forțat cam prea mult nota pentru a complica lucrurile, dar având în vedere că această scenă a avut doar câteva pagini, nu m-a deranjat atât de mult. Dacă ați citit celelalte 3 volume din serie și v-au plăcut, cu siguranță vă va plăcea și acesta, totodată veți afla și informații noi despre personajele principale și veți vedea personajele din cărțile anterioare în noi ipostaze.

Aflame de Penelope Douglas

(Contine spoilere pentru Falling Away)

Nu am fost foarte încântată când am aflat că va mai fi o carte în serie – de obicei urăsc atunci când se lungesc seriile; însă după ce am terminat Falling away a trebuit să aflu ce se întâmplă mai departe. Când am aflat că Jared și Tate se vor despărți mi-am tot pus întrebarea „de ce ar face autoarea asta?”, însă după ce am citit, am înțeles că personajele noastre mai aveau nevoie să evolueze și să ajungă să se cunoască mai bine. Și până la urmă mi-a plăcut tare mult cartea asta și după ce am terminat-o, am putut să mă împac cu toate personajele și să le înțeleg pe toate. În plus, autoarea ne-a oferit și un epilog potrivit pentru serie.

Jurnalul unei iubiri de Johanna Lindsey

Inițial am crezut că va fi un nou roman din seria Familiilor Malory și Anderson, apoi când am cumpărat-o, mi-am dat seama că este de fapt o nuvelă și am fost puțin dezamăgită, deoarece am crezut că toată povestea va fi despre bunicii familiei Malory și celelalte personaje pe care le-am cunoscut de-a lungul seriei nu vor fi prezente, însă nici că puteam să am o impresie mai greșită. Într-adevăr, am putut afla de unde a pornit totul în familia Malory, dar personajele pe care deja le-am cunoscut în celelalte 5 cărți nu au fost ignorate, ba chiar autoarea a avut grijă să încheie și o poveste pe care într-un fel o lăsase neterminată în Spune-mi că mă iubești și asta mi-a plăcut tare mult. Oricine îndrăgește această serie și membrii acestei familii sărită de pe fix câteodată, cu siguranță va citi această carte cu plăcere.

Steaua ascunsă de Nora Roberts

Cu siguranță a fost ceva diferit față de orice-am citit scris de Nora Roberts până acum. Bailey apelează la ajutorul lui Cade pentru că trebuie neapărat să-și recupereze memoria, mai ales că ea trăiește cu impresia că este implicată în ceva ilegal, dacă nu chiar a ucis pe cineva. Cartea asta a fost foarte scurtă și lucrurile s-au petrecut mult prea repede, nici nu știu când s-au îndrăgostit cele două personaje, nu am avut timp să ne gândim cine este pe urmele lui Bailey sau să aflăm ce a cauzt amnezia ei. Totuși, a fost o poveste interesantă și chiar m-a binedispus, în special umorul specific al autoarei care a fost nelipsit.

Un joc de noroc de Linda Howard

Abia am așteptat acest ultim volum al seriei, mai ales că Chance este cel mai enigmatic membru al familiei Mackenzie. Chance nu este copilul natural al lui Wolf și Mary Mackenzie, însă aceștia nu au făcut niciodată diferența între el și ceilalți copii ai lor, totuși Chance nu poate să nu simtă că nu va face niciodată parte din familie. El și-a ales o carieră periculoasă, asemenea unora dintre frații lui, iar din pricina acestei cariere este nevoit acum să o folosească pe Sonia ca momeală pentru a-l prinde pe tatăl ei, un terorist pe care-l urmărește de mult timp. Însă nu se așteaptă ca Sonia să-l urască pe tatăl ei și chiar să se ascundă de el. Mă bucur că am avut ocazia să citesc această carte și mi-a plăcut tare mult. Nu prea mi-a pălcut că Chance nu i-a spus adevărul Soniei de la bun început și un personaj din carte m-a enervat la culme (nu spun cine, pentru că nu vreau să dau spoilere), dar mi-a plăcut Sonia atât de mult încât am trecut peste orice.

E ușor să mă rănești de Tammara Webber

Mi-a plăcut tare mult E ușor să te iubesc și m-am bucurat când am aflat că vom avea ocazia să citim și cartea din perspectiva lui Lucas și chiar mai mult m-am bucurat când am aflat că va apărea cartea și la noi, așa că am luat-o imediat cum a apărut și am și citit-o. Totuși, poate aveam eu așteptări prea mari, dar am simțit că într-un fel m-a dezamăgit. Mi-a plăcut că am putut să cunosc și viața lui Lucas din momentul în care s-a întâmplat tragedia și până când a ajuns s-o cunoască pe Jaqueline, dar nu prea mi-a plăcut că a fost povestit în paralel cu viața lui din prezent. Nu mi-a plăcut nici faptul că de două ori Lucas a fost portretizat ca fiind personajul ăla nemernic, care umblă după o fată care este în relație cu altcineva. Totuși, nu pot uita cât de mult mi-a plăcut primul volum și cred că datorită acestui lucru, am trecut peste multe și m-am bucurat de carte.

Noi începuturi în Eclipse Bay de Amanda Quick

După ce am cunoscut povestea lui Rafe și a Hannei în Întoarcerea în Eclipse Bay, acum le-a venit rândul lui Gabe, fratele lui Rafe și a Lillianei, sora Hannei. Deși Rafe și Hannah s-au căsătorit, lucrurile între cele două familii nu s-au rezolvat, deci încă avem o poveste de genul Romeo și Julieta, doar că de data asta nu este doar încăpățânarea familiei, ci și a personajelor noastre. Întâmplarea face ca atât Gabe, cât și Lillian să reprezinte excepția de la tiparul familiei. Mi-a plăcut mai mult prima carte, parcă Hannah și Rafe au fost mai ușor de îndrăgit, nu spun că Gabe și Lillian nu-mi sunt dragi, dar m-am atașat mai greu de ei și de povestea lor. Oricum, mă bucur că aici Amanda Quick nu a mai insistat atât de mult pe partea polițista și s-a concentrat, în schimb, pe evoluția personajelor.

Căsătorie scandaloasă de Johanna Lindsey

Ușor, ușor încep să prind drag de Johanna Lindsey și de romanele ei. Căsătorie scandaloasă este unul dintre romanele mele preferate din tot ce-am citit până acum scris de ea. A avut niște personaje de care m-am atașat încă din prima secundă și povestea lor a evoluat atât de frumos și am citit-o cu mare drag. Sebastian a fost obligat de tatăl său să părăsească Anglia și deși a jurat să nu se mai întoarcă niciodată, Margaret îl convinge să o facă, dar pentru că știe că Sebastian nu va fi bine primit, ea vine cu ideea unei căsătorii false, astfel încât el să poată investiga fără piedici accidentele care pun în pericol viața tatălui lui Sebastian. Recomand cu toată sinceritatea cartea asta!

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: