• Welcome


  Bun venit pe blogul meu. Aici puteți găsi povești scrise de mine, recenzii și câteva chestii care-mi trec mie prin cap. Oricine are ceva de spus, este liber să-și exprime opinia într-un comentariu (atât timp cât păstrează un limbaj civilizat).

  Contact yahoo:
  sashaivanov_blog@yahoo.com

 • Alătură-te altor 211 urmăritori

 • Like pe facebook

 • Arhiva

 • Povestile mele

 • Reclame

Book Haul | Februarie 2016

Zilele trecute am postat un Wrap-up în care v-am prezentat cele 15 cărți pe care le-am citit în luna februarie, iar acum vă prezint cărțile pe care mi le-am cumpărat/primit în luna februarie; acestea sunt în număr de 16. Sunt atât de fericită că luna aceasta am reușit să citesc aproape atâtea cărți pe câte am adăugat în bibliotecă (deși, mare parte din cărțile pe care le-am citit au fost pe Kindle *grin* ).

Cărțile care și-au găsit loc în biblioteca mea în luna februarie sunt următoarele:

În vacanța de iarnă am stat mai mult prin casă cu părinții mei și ei s-au tot uitat la televizor și fără să vreau am mai prins și eu niște chestii – ca fapt divers, nu cred că am mai fost verodată la zi cu știrile cum am fost în acele zile. Dar întâmplarea face că într-o seară, la o emisiune a fost invitat Dan Puric, despre care am tot auzit, doar că, în ignoranța mea, nu i-am acordat atenția care ar fi trebuit, însă când l-am auzit vorbind la acea emisiune mi-a plăcut foarte mult, în mare parte pentru ideile pe care le prezenta, dar și mai mult pentru modul în care le prezenta, astfel încât să fie pe înțelesul tuturor și nu se învârtea în jurul unui subiect, nu insista inutil asupra lui și se făcea înțeles de la început. Nici nu știu să vă spun cât de mult am apreciat acest lucru și în seara aceea am luat o hotărâre: vreau neapărat să iau toate cărțile lui!  Așa că imediat după sesiune le-am luat și cel mai probabil mă voi apuca în curând de ele, mai ales că sunt scurte și din câte am văzut se citesc destul de repede. Cărțile lui Dan Puric pe care le-am cumpărat sunt următoarele: Suflet românesc, Cine suntem, Despre omul frumos, Fii demn! și Dulci.

Luna asta am reușit să-mi cumpăr, în sfârșit, Orașul focului ceresc (Instrumente Mortale #6) de Cassandra Clare. Acum că am complete trilogia Dispozitive infernale și seria Instrumente mortale, pot în sfârșit să le citesc.

O altă carte pe care am dorit-o foarte mult și pe care am citit-o imediat ce am terminat cu sesiunea este Ugly love. Despre fața urâtă a iubirii de Colleen Hoover. I-am făcut și o recenzie, pe care o puteți citi aici.

Marțianul de Andy Weir am cumpărat-o de la cineva care o vindea pe un grup de facebook.

De la Editura All am primit cartea Dragostea în spaniolă, o colecție de povestioare de dragoste scrise de autori de origine spaniolă, deoarece am completat un chestionar pe la mijlocul lunii Ianuarie. Sinceră să fiu, și uitasem că trebuie să primesc o carte, iar când a venit poștașul la ușă eram tare nedumerită.

Sunt foarte entuziasmată de Chemarea monstrului de Patrick Ness pentru că am auzit despre ea înainte să știu măcar că va fi publicată și la noi, iar după ce a fost publicată am auzit păreri bune și chiar îmi doream să citesc această carte, iar spre marea mea bucurie, am avut norocul să câștig un exemplar la concursul organizat de editura trei pe pagina de facebook Young Fiction Connection. Chiar acum citesc cartea asta și îmi place foarte mult.

Am reușit în această lună să cumpăr și Cufărul lui Skye (Clubul fetelor dependente de ciocolată #2) de Cathy Cassidy, tot de la cineva de pe facebook.

Din colecția Cărți romantice mi-am cumpărat:Necunoscutul de Sandra Brown și Subjugarea lui Shane MacKade (Frații MacKade #4) de Nora Roberts.

Iar din colecția Iubiri de poveste mi-am cumpărat: Pasiuni mistuitoare (Familia Malory #11) de Johanna Lindsey și Șoaptele trandafirilor de Teresa Medeiros.

Ultima, dar nu cea din urmă este The stranger I married de Sylvia Day, o carte pe care nu aveam în plan să o cumpăr, însă când am găsit-o într-un grup pe facebook la un preț foarte avantajos și după ce am citit descrierea nu am mai stat pe gânduri și am cumpărat-o.

Acestea au fost cărțile care au avut parte de o primire foarte călduroasă în biblioteca mea luna aceasta. Voi ce v-ați mai cumpărat sau ați primit? 🙂

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: